A three section school with a total school capacity of a 1000 students. Limited seats in each year group.

SUMMER & WINTER TIMING
FOUNDATION (MONTESSORI) / EYFS | 09:00 AM - 1:30 PM

YEAR 1-12 | 2:50 PM - 2:50 PM

ENRICHMENT (Tuesday & Friday) | 2:50 PM - 3:40 PM
  • STURCTURE OF THE DAY
  • Registration / Yoga (15 mins) 8:15 am - 8:30 am
  • Lesson 1 (35 mins) 8:30 am – 9:05 am
  • Lesson 2 (35 mins) 9:05 am - 9:40 am
  • Lesson 3 (35 mins) 9:40 am – 10:15 am
  • Breakfast (15 mins) 10:15 am - 10:30 am
  • Lesson 4 (35 mins) 10:30 am - 11:05 am
  • Lesson 5 (35 mins) 11:05 am - 11:40 am
  • Lesson 6 (35 mins) 11:40 am - 12:15 pm
  • Lesson 7 (35 mins) 12:15 pm - 12:50 pm
  • Lunch (35 mins) 12:50 pm - 1:25 pm
  • Lesson 8 (35 mins) 1:25 pm - 2:00 pm
  • Lesson 9 (50 mins) 2:00 pm - 2:50 pm
  • Dispersal 2:50 pm - 3:00 pm
  • Enrichment Lesson (50 mins) 2:50 pm - 3:40 pm





A SCHOOL WITH A GLOBAL VISION

Our curriculum, teaching methodology and tie-ups make our students feel at home with the world.