A three section school with a total school capacity 1000 students. Limited seats in each year.

SUMMER & WINTER TIMING
NIDO | 12:00 NOON - 1:30 PM

EARLY RED | 09:0AM – 11:00AM

RED | 09:00AM – 12:00PM

BLUE | 08:30AM – 1:00PM

EYFS | 08:30am – 1:00PM

YEAR 1-12 | 8:15 AM - 2.40 PM (Monday , Tuesday , Thursday)

8:15 AM - 3.05 PM(Wednesday and Friday)INCLUDING ENRICHMENT PROGRAM
  • STURCTURE OF THE DAY
  • Registration / Yoga (15 mins) 8:15 am - 8:30 am
  • Lesson 1 (35 mins) 8:30 am – 9:05 am
  • Lesson 2 (35 mins) 9:05 am - 9:40 am
  • Lesson 3 (35 mins) 9:40 am - 10:15 am
  • Breakfast (20 mins) 10:15 am - 10:35 am
  • Lesson 4 (35 mins) 10:35 am - 11:10 am
  • Lesson 5 (35 mins) 11:10 am - 11:45 pm
  • Lesson 6 (35 mins) 11:45 am - 12:20 pm
  • Lesson 7 (35 mins) 12:20 pm - 12:55 pm
  • Lunch (30 mins) 12:55 pm - 1:25 pm
  • Lesson 8 (40 mins) 1:25 pm - 2:05 pm
  • Lesson 9 (35 mins) 2:05 pm - 2:40 pm
  • Enrichment 2:05 pm - 3:05 pm
  • Dispersal





A SCHOOL WITH A GLOBAL VISION

Our curriculum, teaching methodology and tie-ups make our students feel at home with the world.